Over ons

Ministry of Pinball is passion for pinball!


Wat we doen

Wij bieden een unieke selectie aan van flipperkasten en producten. Als creatieve ondernemers zijn wij voortdurend bezig nieuwe producten en diensten te ontdekken, en zoeken wij naar bedrijven die het flipperspel opnieuw proberen uit te vinden. Daarnaast hebben we een dikke vette passie voor “custom” flipperkasten en producten.

Waar we naar streven

Unieke flipperkasten en producten aanbieden waarmee we de “pinballcommunity” blijven verrassen. Door anders te kijken naar het spel, veranderingen aan te brengen op het gebied van technologie zonder het geweldige flippergevoel uit het oog te verliezen!

Bovendien willen wij exploitanten ondersteunen om er samen voor te zorgen dat flipperkasten straks weer in veel cafés zijn te vinden.

Met wie we werken

Wij werken met bedrijven samen die eenzelfde passie kennen voor flipperkasten, bedrijven die een ambitieuze doelstelling hebben, die vernieuwend en “open minded” zijn, een platform willen zijn voor de durvers, de doeners, de entrepreneurs, the early adapters, bedrijven waarbij garanties en service geen vieze woorden zijn! Wij geloven dat het mogelijk is om mooiere, betere, diepere en kwalitatief hoogwaardigere flipperkasten te maken wanneer bedrijven dezelfde passie voor flipperkasten delen.

Due to circumstances our shop is currently closed. We will be back soon!